Neem contact op
06 144 644 51
Venkant 9
Sint-Michielsgestel
Ma - vr 8:00-18:00
Za 9:00-13:00
Bel 06 144 644 51
Maak een afspraak
Venkant 9
5271 EL Sint-Michielsgestel

Reparatie van hagelschade

Reparatie van hagelschade

Wanneer de temperaturen in Nederland stijgen, hebben we veelal last van ook weer enorme temperatuur dalingen.  Door  de extreme schommelingen in temperaturen trekken er flinke hagelbuien over ons land heen. Deze hagelbuien brengen helaas ook erg veel schades met zich mee. Deze hagelschades worden niet alleen veroorzaakt bij caravan ‘s en huizen, helaas zijn er ieder jaar weer duizenden auto’s die beschadigt zijn.

Hagelschades kunnen gemakkelijk gerepareerd worden, doormiddel van uitdeuken zonder spuiten. Deze techniek zorgt ervoor dat deukjes weer hersteld worden, zonder dat hierbij lakherstel aan te pas hoeft te komen. Lastige plaatsen in de raamstijlen, en dakstijlen kunnen ook verholpen worden door de lijmtechnieken die hierop toegepast worden.

Bij een hagelbui kan er veel schade ontstaan aan auto’s . Deze schade is bijna altijd voor 100% te herstellen met het Brilliantrestyle systeem (uitdeuken zonder spuiten).In de afgelopen jaren heb ik al een flink aantal auto’s gerepareerd die door een fikse hagelbui getroffen waren.

Voor & Na

Hier ziet u het resultaat van uw auto met de hagelschade en een foto waar wij hem onderhanden hebben genomen met onze expertise.

Onze werk methode

Helaas komt hagelschade ook in ons land regelmatig voor. Door temperatuursstijgingen en dalingen ontstaan soms hevige buien die gepaard gaan met hagel. Dit kan enorme schade veroorzaken ook op uw auto.

Brilliant restyle is gespecialiseerd in het repareren van hagelschade door gebruik van uitdeuken zonder spuiten met de nieuwste technieken. Wij kunnen hiermee uw schade professioneel, snel en efficiënt verhelpen zonder de laklaag te beschadigen.

Al sinds 2010 repareren wij succesvol in binnen- en buitenland hagelschades. Wij hebben volop ervaring in zowel Nederland als Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland in het repareren van deze schades en werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, importeurs, dealers en diverse verzekeringsmaatschapijen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Als u verder nog vragen heeft over onze werkzaamheden in reparatie van hagel schaden dan kunt u gerust contact met ons op nemen via ons contact form of ons telefoon nummer.

    Bel ons

    Als u verder nog vragen heeft over onze werkzaamheden in reparatie van hagel schaden dan kunt u gerust contact met ons op nemen via ons contact form of ons telefoon nummer.