Neem contact op
06 144 644 51
Venkant 9
Sint-Michielsgestel
Ma - vr 8:00-18:00
Za 9:00-13:00
Bel 06 144 644 51
Maak een afspraak
Venkant 9
5271 EL Sint-Michielsgestel

Reparatie Hagelschade Den Bosch

Waarom kiezen klanten uit Den Bosch voor reparaties bij Brilliant Restyle?

Wanneer de temperaturen in Nederland stijgen, hebben we veelal last van ook weer enorme temperatuur dalingen. Door  de extreme schommelingen in temperaturen trekken er flinke hagelbuien over ons land heen. Deze hagelbuien brengen helaas ook erg veel schades met zich mee. Deze hagelschades worden niet alleen veroorzaakt bij caravan‘s en huizen, helaas zijn er ieder jaar weer duizenden auto’s die beschadigt zijn.

Hagelschades kunnen gemakkelijk gerepareerd worden, door middel van uitdeuken zonder spuiten. Deze techniek zorgt ervoor dat deukjes weer hersteld worden, zonder dat hierbij lakherstel aan te pas hoeft te komen. Lastige plaatsen in de raamstijlen, en dakstijlen kunnen ook verholpen worden door de lijmtechnieken die hierop toegepast worden.

Bij een hagelbui kan er veel schade ontstaan aan auto’s. Deze schade is bijna altijd voor 100% te herstellen met het Brilliantrestyle systeem (uitdeuken zonder spuiten). In de afgelopen jaren heb ik al een flink aantal auto’s gerepareerd die door een fikse hagelbui getroffen waren.

Wij helpen u graag.

Brilliant restyle repareert uw deuk(jes) vakkundig door gebruik van de nieuwste technieken. Door uit te deuken zonder spuiten kunnen uw deukjes professioneel gerepareerd worden zonder dat de lak geplamuurd en gespoten hoeft te worden. Dit bespaard u zowel kosten als tijd.
Door gebruik te maken van deze techniek blijft de originele laklaag in takt en ontstaan er geen kleurverschillen door spuiten.

Brilliant restyle is volledig gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten waardoor wij als zeer ervaren bekend staan.

Voordelen

  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijs
  • Uitdeuken zonder uitspuiten
  • Ter plekke uitgevoerd

Contact

06 144 644 51
brilliantrestyle@gmail.com
Venkant 9 Sint-Michielsgestel

Wat onze klanten zeggen over Brilliant Restyle