Neem contact op
06 144 644 51
Venkant 9
Sint-Michielsgestel
Ma - vr 8:00-18:00
Za 9:00-13:00
Bel 06 144 644 51
Maak een afspraak
Venkant 9
5271 EL Sint-Michielsgestel

Over ons

Over brilliantrestyle

Brilliant restyle is in 2010 opgericht door Robin van Nielen en is volledig gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Wij repareren vakkundig hagelschades, parkeerdeukjes en deukschade waarbij de lak niet beschadig is door gebruik te maken van de nieuwste technieken. Brilliant restyle staat bekend als een betrouwbaar en zeer ervaren bedrijf. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken naar wens op locatie of in eigen bedrijf en werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Over de techniek uitdeuken zonder spuiten

Nieuwe techniek

Brilliant restyle werkt aan de hand van een speciale lamp waar door middel van reflectie exact zichtbaar is waar op het plaatwerk nauwkeurig met het gereedschap gewerkt moet worden. De deuk wordt met behulp van een hefboomsysteem met professioneel gereedschap van binnenuit weggemasseerd.

Specialiteiten

Een zeer nauwkeurig en specialistisch vak. Brilliant restyle is hierin volledig gespecialiseerd en heeft volop ervaring in het uitdeuken zonder spuiten zodat ook de deukjes op de meest lastige plekken verholpen kunnen worden.

Voordelen

Voordeel van deze techniek is dat uw auto of een deel hiervan niet opnieuw gespoten hoeft te worden, er ontstaan geen kleurverschillen omdat de originele lak in takt kan blijven. Het is beter voor het milieu, kostenbesparend voor u als klant en kan vaak sneller uitgevoerd worden zodat u uw auto minder lang hoeft te missen.

over-ons-2
over-ons-3

Brilliant restyle verzorgt reparaties als gevolg van bijvoorbeeld hagelschade. Onze reparaties kunnen ter plaatsen uitgevoerd worden.

Wat onze klanten zeggen